Mes naudojame slapukus (angl. cookies), kad pagerintume jūsų patirtį, susijusią su lankymusi mūsų svetainėje.

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Su slapukų politika galite susipažinti čia: Slapukų naudojimo politika

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Skambinkite +370 52400039

El.paštas
Verdu ir kepu. Nr. 8

Leidimo metai  : 2017
ISBN: 9772424450013
Leidėjas: Virtuvės mitų griovėjai
Viršelio tipas: minkštas
Matmenys: 21x29
Kaina: 1,79 € 1,99 € Sutaupote: 10%
Prekės aprašymas

Pavasaris nenumaldomai veržiasi į mūsų gyvenimą, tad naujame numeryje mes atsisveikiname su žiema ir godžiai geriame ilgėjančias dienas, skambų ir skaidrų pavasarėjantį orą. Valgome ir sportuojame. Trenerė Jolanta Verseckaitė papasakos, ką valgo ji pati, kad išlaikytų tobulas formas, o sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Alina Kožajeva pateiks mitybos rekomendacijų sportuojantiems – ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams. Su charizmatiškuoju profesoriumi, maisto istoriku Rimvydu Laužiku išsiaiškinsime, kodėl mes esame Homo sapiens sapiens gastronomicus.

Gaminsime iš kruopų, vištienos, daržovių, net kepsime spurgas ir varškėčius su batatais. Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studijos“ šeimininkas, pakvies mus prie gausaus itališko stalo, o su „VMG Akademijos“ patarimais jūsų maistas į darbą bus nuneštas saugiai ir estetiškai. Kartu su konditerijos profesionale Valerija Livanova išsiaiškinsime visas morengų kepimo paslaptis. Taip pat pakviesime jus ir į keksų karalystę. Yra į ką pasižvalgyti, o tarp daugiau nei 140 išbandytų receptų tikrai rasite tą savo vienintelį... 

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai žiūrėjote

Verdu ir kepu. Nr. 8
1,79 € 1,99 € Sutaupote: 10%
Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau